Creare site web

Creare site de prezentare

Realizare site-uri cu design personalizat, modern si usor de folosit impreuna cu consultanta web care genereaza rezultate rapide.

CAT DE MULT DORITI SA VINDETI ONLINE LUNA ACEASTA?

Sa nu fiti suprins daca va intreb asa ceva. Promovarea online si realizarea de site-uri sunt lucruri pe care le luam in serios. Facute asa cum trebuie, pot dubla sau tripla veniturile unei companii intr-un timp foarte scurt. Insa, nimic nu se intampla fara multa munca si dedicare din partea echipei de promovare si web design.

Realizarea site-ului incepe de la o discutie. Oferim consultanta gratuita pentru a afla ce obiective aveti, ce va astepati sa obtineti prin site si pentru a va ghida pe caile cele mai bune, cele mai multe dintre ele testate de noi in cazul sutelor de proiecte la care am lucrat pana acum.

Rapid! Colaboratorii nostri sunt deseori surprinsi de cat de repede lucram. Avem o echipa implicata 100%. Nu vrem sa ratam nici un deadline. Este foarte important pentru noi sa va realizam site-ul rapid, dar bine, pentru ca dumneavoastra sa aveti rezultate intr-un timp cat mai scurt si sa va recuperati investitia chiar inainte de a plati prima factura.

Pachete de pret accesibile si diverse! Cate ceva pentru orice buzunar am putea spune. Avem incredere ca proiectul dumneavoastra va avea succes cu o promovare online ca la carte asa ca oferim pachete de pret excelente si metode de plata variate pentru a va ajuta sa porniti orice noua afacere sau pentru a o dezvolta pe cea existenta.

Publicitate eficienta! Orice client va primi servicii de publicitate gratuita prin campanii Adwords realizate de specialisti certificati Google care stiu sa atraga privirile potentialilor clienti. In plus, avem una din cele mai bune echipe SEO din tara cu rezultate excelente in aducerea in primele rezultate Google a zeci de produse si servicii. Oferim optimizare Google pentru ca banii investiti in publicitate si in site sa se vada in rezultate concrete. Vreti sa testati serviciile de promovare online fara nici o obligatie? Click aici pentru detalii.

Realizare site prin cele mai noi tehnologii! Suntem la curent cu ultimele tehnologii din domeniu si realizam site-uri care se incarca rapid, arata excelent si care pot fi vizualizate pe orice tip de dispozitiv fix sau mobil (smartphone, tableta). Analizam, planificam si cream adaptandu-ne vremurilor si viziunii dumnevoastra pentru proiectul ales.

Accent pe aspect si continut! Ne place frumosul, iar frumosul vinde. Testele au demonstrat ca un site cu un design curat, simplu, eficient si frumos vor retine atentia clientului mai multa vreme, pe scurt, vor vinde mai mult. De aceea punem accent pe modul in care arata siteul dumneavoastra. Fiecare nou site este realizat de la zero de o echipa de specialisti si cand este gata, va fi ornat cu alt ingredient important, un text bine scris.

Comunicare! In orice proiect comunicam indeaproape cu clientii nostri pentru a efectua modificari rapid si a obtine rezultate mai repede. Realizare site inseamna, in viziunea noastra, mai mult decat web design, inseamna un proces de creatie continuu care nu poate avea loc fara viziunea clientului.

Recomandati! Numarul mare de clienti pentru serviciile de realizare site, echipa experimentata si numeroasa si numarul mare de referinte, o parte din ele prezente si pe site, ne recomanda pentru proiectul dumneavoastra de realizare site.

Serviciu complet! Va suntem alaturi de la inceput, in procesul de alegere a domeniului web, achizitionarea lui si a pachetului de gazduire si pana la sfarsit, prin realizarea de campanii de promovare complexe si masurarea rezultatelor. Daca doriti, vom si sarbatori impreuna.